Közszolgálati tisztviselő jubileumi jutalomra jogosító ideje – áthelyezés figyelembevétele


Munkaviszonyom 1976. július 1-jén kezdődött az állami biztosítónál. 1984. 06. 01. napjával áthelyezéssel átkerültem a Tanács Vb. szakig. szervéhez. Azóta a munkaviszonyom folyamatos, csak a változások miatt a neve lett más.
Jelenleg 2013. 01. 01. naptól átkerültem a megyei kormányhivatal járási hivatalához, azóta is ott dolgozom. 2016. július 1-jétől a "nők 40 éves nyugdíjazását" szeretném igénybe venni. Kérem tájékoztassanak, jár-e nekem a jubileumi jutalom (40 éves), mivel az áthelyezés folyamatos munkaviszonynak számít, és megszakításom nem volt?


Megjelent a Költségvetési Levelekben 2015. szeptember 22-én (217. lapszám), a kérdés sorszáma ott: 4041

[…] tartozó szervnél munkaviszonyban, közalkalmazotti jogviszonyban töltött idő,– a hivatásos szolgálati jogviszony időtartama, továbbá– a bíróságnál és ügyészségnél szolgálati viszonyban, munkaviszonyban, valamint– a hivatásos nevelőszülői jogviszonyban,– az e törvény, a Ktv., Ktjv., illetőleg a Kjt. hatálya alá tartozó szervnél ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonyban,– az állami vezetői szolgálati jogviszonyban töltött idő.A munkaviszonyban töltött idő csak akkor vehető figyelembe, ha a fent felsorolt szerveknél vagy a Kttv., Ktv., Ktjv., Kjt. hatálya alá tartozó szervek jogelőd szerveinél (ilyen például a Tanács Vb. szakigazgatási szerve is) állt fent. Más munkáltatónál munkaviszonyban töltött idő még áthelyezések láncolata esetén se vehető figyelembe […]
 
 

Elküldjük a választ e-mailen*

*
*ingyenes választ évente csak egyszer küldünk.
A *-gal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.