Költségvetési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

Hogyan használjam?

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás

A 2002-től háromhetente megjelenő Költségvetési Levelek a mai napig 5661 olvasói kérdést válaszolt meg kérdezz-felelek formában. A válaszok a költségvetési szempontok mellett az adózási vonatkozásokra is figyelnek.

Ha keresni akar a Költségvetési Levelek honlapján, úgy adja meg a „KERESÉS” részben az Önt érdeklő szűrési szempontokat! Lehetősége van az Ön által szabadon megadott fogalmakra (Keresek szabadszavakkal) illetve egy vagy több tárgyszót kijelölve (Keresek kötött tárgyszavakkal) keresni. Kombinálhatja is e kettőt, azaz szűkíthet a kijelölt tárgyszó(k) megadása mellett további szabadszavas fogalom(ak) együttes megadásával. A „Találatok megjelenítése”-re kattintva időrendben jelennek meg a keresett fogalmakat tartalmazó válaszok. Ugyanitt törölheti a megadott feltételeket, vagy az „Új keresés indítása”-ra kattintva elölről kezdheti azt. A Keresés másként segítségével konkrét lapszámra, kérdésszámra, időintervallumra kereshet.

Ha kérdezni akar, és Ön a Költségvetési Levelek előfizetője, úgy választ is kaphat egyéni költségvetési problémáira. A „KÉRDÉSFELTEVÉS” cím alatti beviteli mezőbe gépelje be az Önt érdeklő költségvetési kérdést, és az "Elküld" gombbal juttassa el a lap szerkesztőségéhez! Kérdésére a választ a Költségvetési Levelek következő számainak valamelyikében közöljük, és egyidejűleg megküldjük Önnek e-mailben is.

Kiegészítő szolgáltatásaink: a főoldali „UTOLSÓ SZÁMUNKBÓL” rovatunkban olvashatja azokat a kérdéseket és válaszokat, amelyek olvasóink között a legnépszerűbbek. A Hírlevelünkre igényt tartó látogatóinkat már megjelenése előtt informáljuk a legfrissebb Költségvetési Levelek tartalmáról. A Költségvetési Levelek honlapon bármikor keresést végzett látogatóink e-mail címére pedig mindig értesítést küldünk a keresett tárgyszóval kapcsolatban megjelenő új tartalmakról. Előfizetőink igénylés esetén egy keresővel ellátott CD-n is megkapják minden évben a kiadás kezdetétől a legutolsó év decemberéig a Költségvetési Levelek teljes tartalmát – így az offline is bármikor kereshető számukra.

Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére