Pénzügyi képviselő

Kérdés: A pénzügyi képviselőről több jogszabályban olvastam. Ki lehet pénzügyi képviselő?
Részlet az állásfoglalásából: […] A pénzügyi képviselő fogalmát az Art. 9. §-a vezette be 2004. január 1-jével. Pénzügyi képviselő választása (megbízása) külön törvény alapján lehetséges, ami jelen esetben az Áfa-tv. Pénzügyi képviselőt kizárólag az a külföldi vállalkozás bízhat meg...[…]
Tovább az állásfoglaláshoz Állásfoglalásadás: 2004. június 29.
Kapcsolódó címke:
1
2
3