Költségvetési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott üzembentartási díj tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Televízió üzembentartási díjának fizetési kötelezettsége

Kérdés: Önállóan gazdálkodó költségvetési intézményünk táborokat működtet, ahol televíziókészülék is üzemel. Kell-e üzembentartási díjat fizetnünk április 1-jétől?
Részlet a válaszból: […]háromszorosát kell megfizetni a vendéglátó-ipari (szállodaipari) egységben, más kereskedelmi egységben vagy nyilvános területen üzemeltetett televíziókészülék után. Erről a Média-tv. 80. § (3) bekezdése rendelkezik. Az Országgyűlés felhatalmazása alapján a kormány az üzembentartási díj 2007-re esedékes összegének megfizetését átvállalja. Nem vállalhatja át a kormány a Média-tv. 80. § (3) bekezdése szerinti fizetési kötelezettség áprilistól decemberig terjedő időszakban esedékes összege 60 százalékát. Ez azt jelenti, hogy a vendéglátó-ipari (szállodaipari) egységben, kereskedelmi egységben vagy nyilvános területen üzemeltetett televíziókészülék után járó háromszoros üzembentartási díj 60 százalékát az üzemeltetőnek 2007. április 1.[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2007. szeptember 4.
Az olvasói kérdés sorszáma a Költségvetési Levelek adatbázisban: 1796
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: