Étkeztetés

Kérdés: Intézményünkben problémát okoz az étkeztetési feladatok személyek közötti megosztása. Kérdésünk lenne, hogy melyek az élelmezéssel foglalkozó munkakörök, a feladatok hol, hogyan kerülnek megírásra, továbbá az élelmezésvezető milyen feladat- és hatáskörrel bír?
Részlet a válaszából: […] ...megtalálhatók legyenek a munkaköri leírásukban is.Az élelmezési egység (osztály, csoport, konyha) feladata:– élelmezési anyagok beszerzése, raktározása;– konyhatechnológiai feladatok, higiénés feladatok;– élelmezéssel kapcsolatos ügyvitel;– étlaptervezések...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2014. november 4.
Kapcsolódó címke:

Tárgyi eszközök nyilvántartása

Kérdés: Szakképző iskola részére mit javasolnak a Szakképzés-szervezési Társulás által beszerzett eszközök használatba adását követő nyilvántartására (elegendő-e analitikus nyilvántartás, milyen főkönyvi számon célszerű szerepeltetni, értékben ki kell-e mutatni stb.)?
Részlet a válaszából: […] ...azt kell vizsgálni, hogy kis értékű vagy nagy értékűtárgyi eszközök kerülnek-e használatba. A 100 ezer forint egyedi bekerülési (beszerzési éselőállítási) érték alatti (kis értékű) vagyoni értékű jogok, szellemi termékbekerülési értéke beszerzéskor –...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2011. február 1.
Kapcsolódó címkék: