Étkeztetés

Kérdés: Intézményünkben problémát okoz az étkeztetési feladatok személyek közötti megosztása. Kérdésünk lenne, hogy melyek az élelmezéssel foglalkozó munkakörök, a feladatok hol, hogyan kerülnek megírásra, továbbá az élelmezésvezető milyen feladat- és hatáskörrel bír?
Részlet a válaszából: […] ...szükséges részletezni a HACCP-vel kapcsolatos előírásokat, meghatározni tevékenységenként a feladatokat, a felelősöket és a belső ellenőrzés területeit.Az Élelmezési szabályzatban rendelkezni szükséges az étkeztetés lebonyolításáról, az...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2014. november 4.
Kapcsolódó címke:

Szakfeladatrend

Kérdés: Szakfeladatrend-tervezéssel kapcsolatban a következő a kérdésem. Körjegyzőség esetében eddig egy szakfeladatra terveztük az összes dolgozót, jegyzőt, szociális-pénzügyi ügyintézőt, takarítót. 2010-től az új szakfeladat száma 841126. Továbbra is tervezhetjük ezen a szakfeladaton az összes dolgozót (kistelepülés – nincsenek osztályok, csoportok), vagy szét kell bontani 692000, 811000, 841901 szakfeladatokra? Könyvtár esetén, ahol eddig egy szakfeladat volt, most kb. 4 szakfeladatot kell alkalmaznunk 1 fő közalkalmazottal. A rezsiköltségtől kezdve mindent négyfelé kell arányosítani?
Részlet a válaszából: […] ...tevékenységek. Ezért a munkaügyi előadó éstitkárnő szakfeladatának általunk javasolt meghatározása sem kötelező érvényű. A belső ellenőr foglalkoztatása is lehet pénzügyi,igazgatási szakfeladaton, de jó megoldásnak tekinthető az a módszer is...[…]
Tovább a válaszhoz Válaszadás: 2010. április 6.