Költségvetési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott elektronikus információs rendszer tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: ASP-rendszer

Kérdés: Önkormányzat által fenntartott önállóan gazdálkodó költségvetési intézmény vagyunk (szektorazonosító: 1251). Az ASP-rendelet vonatkozik-e ránk, azaz kötelező lesz számunkra az ASP-rendszer használata?
Részlet a válaszból: […]önkormányzat rendelkezik megfelelő adatátviteli sebességgel.A második ütemben, 2017. október 1-jéig az önkormányzatiadó-rendszerhez csatlakozik valamennyi önkormányzat. A harmadik ütemben 2018. január 1-jéig az önkormányzati ASP-rendszer valamennyi szakrendszeréhez csatlakozik az összes önkormányzat.A kormányzati szándék szerint az önkormányzati ASP-csatlakozással megcélzott ügyfélkör a települési önkormányzatok, továbbá az olyan önkormányzati intézmények és a nemzetiségi önkormányzatok, ahol a gazdálkodási tevékenységet a hivatal munkatársai végzik. A kormányzati cél az volt, hogy a hivatal munkatársainak ne kelljen külön gazdálkodási rendszert működtetniük az intézmények[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2016. november 29.
Az olvasói kérdés sorszáma a Költségvetési Levelek adatbázisban: 4348
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,