Költségvetési Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott munkaszüneti nap tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Munkavégzés elrendelése húsvétvasárnapra - munkaszüneti napi munkavégzés

Kérdés: Dolgozóink több műszakos munkarendben, háromhavi munkaidőkeretben dolgoznak. Húsvétvasárnapra elrendelhető-e jogszerűen az Mt. alapján munkavégzés a cég gazdasági érdekeire való hivatkozással?
Részlet a válaszból: […]kielégítő vagy külföldre történő szolgáltatás nyújtásához - a szolgáltatás jellegéből eredően - e napon szükséges munkavégzés esetén,- külföldön történő munkavégzés soránfoglalkoztatott munkavállaló számára osztható be.A munkáltató vagy a munkakör akkor minősül munkaszüneti napon is rendeltetése folytán működőnek, ha- a tevékenység igénybevételére a munkaszüneti naphoz közvetlenül kapcsolódó, helyben kialakult vagy általánosan elfogadott társadalmi szokásból eredő igény alapján, vagy- baleset, elemi csapás, súlyos kár, továbbá az egészséget vagy a környezetet fenyegető veszély megelőzése vagy elhárítása,[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2013. február 26.
Az olvasói kérdés sorszáma a Költségvetési Levelek adatbázisban: 3379
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,